Diyarbakır Kozmetik ve Güzellik Fuarı’na hazır

Diyarbakır Kozmetik ve Güzellik Fuarı’na hazır
Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde 23-26 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan Diyarbakır Kozmetik ve Güzellik Fuarı’nın lansman toplantısı gerçekleştirildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Kozmetik ve Güzellik Fuarı’nın lansman toplantısına Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Komisyon Başkanı Mehmet Ali Deniz ve Komisyon Üyeleri, Diyarbakır Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Esnaf Odası (DİBEKOD) Başkanı Ahmet Cemil Değirmenci ve Start Fuarcılık Genel Müdürü Musa Öztürk katıldı.

Lansman toplantısında DTSO Fuar Komisyon Başkanı Deniz, “ Bilindiği üzere 2020 yılında ülkemizi de etkisi altına alan Korona virüs pandemisi fuarcılık sektörünü de olumsuz etkilemiş ve fuarların duraklamasına neden olmuştur. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu yeni dönemi ve süreci en iyi şekilde yürütmek üzere gerekli çalışmaları yaptık ve 2021 yılında yeni bir model oluşturarak yola çıktık.

Bu kapsamda Yönetim Kurulu başkanımız Sayın Mehmet Kaya’nın da ifade ettiği gibi 2021 yılında Diyarbakır, oluşturduğumuz yeni model ile gerçekleştireceğimiz 11 Fuarla bölgenin fuarcılıkta cazibe merkezi konumundadır.

Bugün burada 23-26 Haziran 2021 tarihleri arasında Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştireceğimiz Diyarbakır Kozmetik ve Güzellik Fuarı ile bu yılın ikinci fuarının lansman toplantısını yapıyoruz.

1 milyon ziyaretçi beklentisi

30 Mart 3 Nisan 2021 tarihleri arasında Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezimizde, yüzün üzerinde katılımcı ve 124 bin ziyaretçi ile gerçekleştirdiğimiz ilk fuarımız olan Mezopotamya Tarım Hayvancılık Fuarı sonrasında Start Fuarcılık tarafından organize edilen Diyarbakır Kozmetik ve Güzellik Fuarı’nın TOBB başkanımız sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ilimizde düzenlenen Diyarbakır Fuarları lansman toplantısında da ifade ettiği ‘2021 Diyarbakır fuarlarına 1 milyon ziyaretçi bekliyorum’  beklentisine önemli bir katkı sunacağını düşünüyorum. Bu vesile ile 23-26 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Diyarbakır Kozmetik ve Güzellik Fuarı’nın katılımcı firmalara, ziyaretçilerimize ve ilimiz ekonomisine hayırlı olmasını dilerim.”

Misafirleri en iyi şekilde ağırlayacağız

Daha sonra konuşan DİBEKOD Başkanı Değirmenci: ” Diyarbakır Kozmetik ve Güzellik Fuar’ına katılım sağlayacak misafirlerimizi DESOB ve DİBEKOD olarak en iyi şekilde ağırlayacağız.  Fuarın düzenlenmesine katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Fuarın ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   

60 firma, 200 marka katılacak

Start Fuarcılık Genel Müdürü Öztürk ise, “ 30 yıldır fuarcılık sektöründe faaliyet gösteren bir şirketiz. Ülkemizin birçok kentinde farklı sektörlere yönelik fuarlar düzenliyoruz. Diyarbakır’da 23-26 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Diyarbakır Kozmetik ve Güzellik Fuar’ına 60 firma 200’den fazla marka katılım sağlayacak. Fuarın Diyarbakır’ın ekonomisine ve tanıtımına ciddi katkılar sunacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.