VİDEO- Diyarbakır perdecilikte çığır açtı, Türkiye’de ve bölgede ilk oldu

VİDEO- Diyarbakır perdecilikte çığır açtı, Türkiye’de ve bölgede ilk oldu
Türkiye’de üretilen tüm perde markalarını Diyarbakır’da 250 metrekarelik bir dükkânda bir araya getiren Aryana Perde Dünyası, Doğu ve Güneydoğu’da bir ilke imza attı.

TİGRİS HABER - Zebra ve Stor perdeleri el değmeden hijyen bir şekilde yıkayan Pertem isimli son teknolojik makineyi Diyarbakır’a getiren iş insanı Cahit Akın, perdecilikte mağazacılığın yanı sıra yıkamada da bir farklılık yaratmak istediklerini söyledi. 

Her ev ve işyerinin vazgeçilmez ürünlerinden biri olan perdeler, Aryana Perde Dünyası ile yaşam buluyor. Diclekent’te geçen yıl açılan mağazada, Türkiye’de üretilen tüm perde markaları bulunuyor. Mağazacılıkta bir ilke imza atan Aryana Perde Dünyası, ayrıca ilk üretimi İstanbul’da yapılan Pertem isimli makineyi kente getirerek, Zebra ve Stor perdeleri el değmeden hijyenik bir şekilde yıkıyor.  

perde-tigris1.png

“LAZER KESİMLİ PERDELER DEFORME OLMUYOR” 

Daha önce Arzend İlaç İnşaat Temizlik Peyzaj Limited Şirketi ile haşerelerle mücadelede, Dünya Sağlık Örgütü’nün kurallarını hayata geçiren ilk firmaya öncülük eden Batmanlı iş insanı Cahit Akın, gazetemiz Tigris’e şunları anlattı: “Zebra ve Stor perdelerin temizliği daha önce oldukça zordu. Çünkü bu tür perdeler lazer kesim olduğu için kenarlarında dikiş bulunmuyor. Silinince de kenarları çok çabuk sökülüyor, yıkanınca da deforme oluyordu. Biz bu makine ile bu sorunu tamamen ortadan kaldırdık. Getirdiğimiz Pertem isimli cihaz perdeleri el değmeden mekanizmasından asıyor, yıkıyor ve kurutuyoruz. Ev ve işyerlerinden sökme ve takma işlemlerini de ekiplerimiz yapıyor. Doğu ve Güneydoğu’da bu sistemi uygulayan yok. Türkiye’de ilk, bölgede de tekiz. Üretici firma ile diyaloga geçerek bu cihazın yetkili satış bayiliğini de aldık.”  

perde-tigris2.jpg

“HER BÜTÇEYE HİTAP EDİYORUZ” 

Kentte var olan bir algıyı kırdıklarını vurgulayan Cahit Akın, şunları söyledi: “İşyeri 75 Cadde’de olunca ‘burası pahalıdır’ algısı var. Biz bu algıyı yıktık. Biz de her bütçeye uygun ürün var. Zengini de fakiri de rahatlıkla gelip ihtiyacı olan ürünü alabilir. Mağazamız, barındırdığı çeşit açısından da bölgede bir ilki gerçekleştirdi. 250 metrekarelik mağazamızda Türkiye’de üretilen her markanın her çeşit ürününü rahatlıkla bulabilirsiniz. Biz aynı zamanda tüm markaların ana bayiliğini de yapıyoruz” dedi. 

perde-tigris3.jpg

 

AMEDSPOR’UN ANA SPONSORU OLDULAR 

Aryana Perde Dünyası aynı zamanda misli.com TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Amedspor’un da ana sponsoru. İş insanı Cahit Akın, takımın kurulduğu günden bu yana gizli bir taraftarı olduğunu, sponsorluk anlaşmasıyla bunun açığa çıktığını söyledi. Akın, şöyle devam etti:  

“Bir kentte yaşıyorsanız o kentin değer yargıları sizi de bağlar. Amedspor da bu kentin en önemli değerlerinden biri. Sorumluluk bilincimin gereği yanlarında olmak istedim. Sağ olsun yönetim de kabul etti. İş üreten insanların sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini ifade etmek istiyorum. Bizler de Aryana Perde Dünyası olarak zorlu şartlarda kenti yeşil sahalarda kentimizi temsil eden Amedspor’un yanında olmak istedik.” (Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum