Diyarbakır Sağlıkspor, gol oldu yağdı: 7-0

Diyarbakır Sağlıkspor, gol oldu yağdı: 7-0
Diyarbakır AKTEPE AŞ. 1. Amatör Küme Ligi’nde ikinci maçına çıkan Sağlıkspor, rakibi Seyrantepe İdman Yurdu’nu, 7-0’lık gibi farklı bir skorla yendi.

TİGRİS HABER -Diyarbakır AKTEPE AŞ. 1. Amatör Küme Ligi’nde ikinci maçına çıkan Sağlıkspor, rakibi Seyrantepe İdman Yurdu’nu, 7-0’lık gibi farklı bir skorla yendi. Sağlıkçılardan oluşan Sağlıkspor aldığı galibiyet ile ligde 2.sıraya yerleşti.

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli sağlık personellerinden oluşan Diyarbakır Sağlıkspor, dün Diyarbakır AKTEPE AŞ. 1. Amatör Küme Ligi’nde Seyrantepe Şilbe Tesisleri 01 Nolu Sahada Seyrantepe İdman Yurdu ile karşılaştı.

a85dc7bc-9605-4f0d-a3c9-b5f1970e1e61.jpegRakibine oranla üstün başlayan Sağlıkspor Sami Kadir Tektaş 3, Yakup Kara 2, Hakan Duman ve Nurettin Okur’un golleriyle sahadan 7-0 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

İki maçında 6 puan ile ligin 2. Sırasına yerleşen Sağlıkspor, haftaya Hani deplasmanında Hani Gençlik Spor ile karşılaşacak.

Kulüp Başkanı Abdülcelil Arafoğlu, aldıkları skordan dolayı futbolcularını tebrik ederken, lige iyi bir başlangıç yaptıklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.