Diyarbakır sutopunda ikinci oldu

Diyarbakır sutopunda ikinci oldu
Diyarbakırlı sporcular Trabzon’da yapılan Ana lig Sutopu müsabakalarında erkeklerde 2. Oldu, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

TİGRİS HABER -  Anatolya su sporları kulübü bünyesindeki sutopu kız ve erkek takımları Trabzon’da yapılan Analig Sutopu grup müsabakalarına katıldı.  Sutopu takımı erkeklerde ikinci oldu ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Antrenör Serhat yıldırım takımı ve sporcularıyla ilgili şunları söyledi; “Diyarbakır’da Sutopu branşını en iyi noktaya getireceğiz. Bunun için hazırlıklarımıza başladık. Özellikle kent nüfusunun genç ve dinamik olması bizi daha da umutlandırıyor. Ailelere çağrımız çocuklarını Sutopu ya da yüzme branşına yönlendirsinler. Anatolya su sporları kulübü bünyesinde yüzme,engelli yüzme , Sutopu kano ve atletizm branşlarında aktif durumdayız. Ayrıca Sutopu federasyonu başkanı Mete Erol’un desteği bizim için çok değerli kendisine teşekkür ediyoruz. Tesis kullanımı ve destekleri için gençlik spor il müdürlüğü ilgililerine teşekkür ederim.” (Haber Merkezi)

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.