Diyarbakır Valisi 'kaynakçı' oldu!

Diyarbakır Valisi 'kaynakçı' oldu!
Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Diyarbakır OSB Binasında düzenlenen Müteşebbis Heyet Toplantısı'na katılarak, Mina Galvaniz ve ÜNTEKS Tekstil fabrikalarında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu, iş elbisesi giyerek kaynak yaptı.

TİGRİS HABER - Vali Münir Karaloğlu, sabah saat 10.30 sıralarında ilk olarak OSB 2'inci etapta faaliyet sürdüren Mina Galvaniz Fabrikası'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Özdoğan, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Fadıl Oğurlu ve Şahin Yalçın da, Vali Karaloğlu'na eşlik etti.

Vali Karaloğlu’na plaket

Mina Galvaniz Fabrikası'nı gezen Vali Karaloğlu ve beraberindekiler, fabrika yetkililerinden bilgi aldı. İşçilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Vali Karaloğlu'na burada görevli mühendisler, galvanizden hazırladıkları ve Vali Karaloğlu'nun isminin yazılı olduğu bir plaket hediye etti.

vali-kaynak-tigris.jpg

ÜNTEKS’e ziyaret

Daha sonra buradan ayrılan Vali Karaloğlu ve beraberindeki heyet, 3'üncü etapta bulunan ÜNTEKS Tekstil Fabrikası'na geçti. Burada fabrika sahibi Edip Ünver tarafından karşılanan Vali Karaloğlu ve beraberindekiler, burada da üretim sahasını gezerek yetkililerden detaylı bilgi aldı. Öğlen yemek saatinde fabrika işçileri gibi yemek sırasına giren Vali Karaloğlu, karavana yemeğini alarak, işçilerle birlikte afiyetle yedi. Yemek sırasında işçilerle de konuşan Vali Karaloğlu, daha sonra da OSB Müdürlüğü'ne geçti.

Fidan’a ziyaret

OSB Müdürlüğü'nde Müteşebbis Heyet Başkan Vakili Sezai Topalan, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Karaloğlu, daha sonra Müteşebbis Heyet Toplantısının yapıldığı salona geçti. Burada da sanayicilerle bir araya gelen Vali Karaloğlu, OSB'deki sanayicilerin sorunlarını dinleyerek, üretim, yeni yatırımlar, ihracat ve genişleme alanı hakkında OSB yetkililerinden bilgi aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.