Diyarbakır Valisi Surlara çıktı

Diyarbakır Valisi Surlara çıktı
Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Dağkapı’da incelemelerde bulundu. Surlara çıkan Karaloğlu, iki burçun işlevsel hale gelmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Vali Karaloğlu, kısıtlamanın ilk gününde kentte devam eden çalışmaları yakından takip etti. Vali Karaloğlu ilk temasını Dağkapı’daki burçlara yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı ziyarete ilişkin açıklama yapan Karaloğlu, “Dağkapı’daki incelemelerimize 1 ve 2 nolu Burçlarımızla devam ettik.  Muhteşem bir mimari tasarım olan bu iki değerimizi daha işlevsel hale getirmek ve yaşatmak için Müze ve Kültür Merkezi olarak yeniden foksiyonlandıracağız” dedi.

vali-sur-(2).jpg

Gazi caddesinde de incelemelerde bulunan Karaloğlu, “Diyarbakır'ın huzura açılan caddesi Hz. Süleyman ve Gazi Caddesi'nde incelemelerde bulunduk. Sokağa çıkma kısıtlamalarından muaf olan cadde esnafımızı ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledik.”

Vali Karaloğlu işçilerle birlikte çiçek ekti. Karaloğlu, “Bugünkü inceleme gezimizin sonunda, İçkale’de çiçek dikimi yapan görevli arkadaşlarımızın çalışmalarına katılıp çorbada bizim de tuzumuz olsun dedik. Dünya Toprak Günü’nde biz de bir kaç çiçeği toprakla buluşturduk” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.