Diyarbakır Valisi'nden 1 Mayıs mesajı: Tüm emekçilerin günü kutlu olsun

Diyarbakır Valisi'nden 1 Mayıs mesajı: Tüm emekçilerin günü kutlu olsun
Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bu kentin kalkınması ve yarınları için alın teri döken tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” dedi.

TİGRİS HABER- Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Karaloğlu mesajında, “Emek ve alın teriyle, birlik ve dayanışmayla şehrimizin kalkınması için çalışan işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.

Şehrimiz asırlar boyu suyunu cennetten alan Dicle’si ve bereketli Hevsel’i ile emeği bereketle buluşturmuş, insanlığa can olmuş emeklerin kadim bir tezahürüdür. Biz de Diyarbakır olarak medeniyetlerimizden aldığımız mirasla dünden bugüne üretiyor, emeği değere dönüştürüyoruz.

Diriliş destanımızı yazıyoruz

Hemşehrimiz şair Sezai Karakoç’un da dediği gibi “Diriliş yolu, alın teri yoludur.” Biz bu anlayışla, Diyarbakır’da oluşan güven ve huzur ortamıyla, şehrimizin her bir ferdiyle birlikte şehrimiz ve ülkemiz adına çalışıyor, alın terimizle üretiyor ve yarınlarımız için güçlü bir ekonomi inşa ediyoruz. Tüm Diyarbakır olarak her alanda kendi diriliş destanımızı yazıyoruz.

Alın teriyle ıslanan toprak kurumaz

Alın teriyle ıslanan toprak kurumaz. Diyarbakır olarak tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte bereketli toprağımızı alın terimizle ıslatmaya, toprağımıza emek ekip bereket görmeye ve yarınlarımıza güçlü bir miras bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz. Diyarbakır’ımızın refahı, kalkınması ve yarınları için alın teri döken tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Emeğine Sağlık Diyarbakır!” ifadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.