Diyarbakır Valisinden randevu alamadı, Beştepe’deki toplantıya katıldı

Diyarbakır Valisinden randevu alamadı, Beştepe’deki toplantıya katıldı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan vali Ali İhsan Su’nun 7 aydır randevu vermediği DTSO Başkanı Mehmet Kaya’nın 29 Aralık’ta Ankara-Beştepe’de yapılan, “1 Milyon İstihdam Projesi Kamuoyu Bilgilendirme Programı”na katıldığı öğrenildi.

TİGRİS HABER - Medyascope’den Ferit Aslan’ın haberine göre, Diyarbakır Valisi olarak 19 Mayıs 2022’de göreve başlayan ve aynı zamanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Ali İhsan Su’nun 7 aydır randevu vermediği ve 1 Temmuz’da Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin Diyarbakır’da katıldığı, “İş İnsanları Zirvesi”ne de davet edilmeyen Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya’nın 29 Aralık’ta Ankara-Beştepe’de yapılan, “1 Milyon İstihdam Projesi Kamuoyu Bilgilendirme Programına”na katıldığı belirtildi.

Kaya’nın, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile İletişim Başkanlığı tarafından Beştepe’ye davet edilmesi, Diyarbakır iş çevresinde, “TSO valiliğe gidemedi ama Beştepe’ye çıktı” şeklinde yorumlandı.

Valilik ve DTSO arasındaki gerginlik İzmir Fuarı’na da yansımıştı

Diyarbakır Valisi Su’nun göreve başladığı günden bu yana randevu vermediği, sadece resmi toplantılarda bir araya geldiği Kaya ile yaşadığı sorun, İzmir Fuarı’na da yansımıştı. Diyarbakır Valiliği, fuara DTSO’yu davet etmeyince DTSO kendi standını açmış ve Diyarbakır, İzmir’de iki ayrı stant ile temsil edilmişti. (Medyascope/Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum