Diyarbakır Valisi’nden revizyon!

Diyarbakır Valisi’nden revizyon!
Diyarbakır’ın yeni Valisi Münir Karaloğlu, Valilik ve Büyükşehir Belediyesindeki bazı birimlerde revizyona gitti. Vali Karaloğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Ayhan Kardan’ı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirdi.

TİGRİS HABER -Valiler kararnamesiyle geçtiğimiz hafta Diyarbakır Valiliği ile Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Münir Karaloğlu, bazı birimlerde revizyona gitti. İlk revizyon Büyükşehir Belediyesinde yaşandı.  Vali Karaloğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter yardımcılığı görevini yürüten Ayhan Kardan’ı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirdi. Kardan’ın görevine başladığı öğrenildi.

Özel Kalem Müdürü değişti

İkinci revizyon ise Diyarbakır Valiliği Özel Kalem Müdürlüğünde yaşandı. Uzun süredir Valilik Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Hacı Coşgun'un yerine 6 yıldır Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Çakmak Valilik Özel Kalem ile Büyükşehir Özel Kalem Müdürü olarak atandı. Çakmak’ın yerine Antalya Valiliğinde görev yapan Ramazan Kızılkaya getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum