Diyarbakır Valisi’nden ulaşıma yapılan zamma müdahale

Diyarbakır Valisi’nden ulaşıma yapılan zamma müdahale
Tigris Haber’in gündeme getirdiği “Ulaşıma bir ayda ikinci zam” haberi üzerine Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye başkanvekili Münir Karaloğlu, belediye rayiç bedel tespit etmediği için toplu ulaşıma yapılan ‘keyfi’ zamma müdahale etti.

TİGRİS HABER - Dolar kurunda yaşanan dalgalanma her kesime yansımaya devam ederken, Diyarbakır Şoförler Odası, dolar kuruna bağlı mazot ve benzin fiyatlarını gerekçe gösterip geçtiğimiz gün ikinci kez zamma gitmişti. Zamla birlikte kentte 3 lira 25 kuruş olan minibüs ücretleri 3 lira 50 kuruş olmuş, vatandaşlar yapılan zammı eleştirmişti.

Tigris Haber gündeme getirmişti

Gazetemizin konuyu ‘Ulaşıma bir ayda ikinci zam haberi’ ile gündeme getirmesiyle Diyarbakır Valisi ve belediye başkanvekili Münir Karaloğlu, Belediyenin rayiç kararı olmadan ulaşıma yapılan zamma müdahale etti, zam geri alındı.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı denetimlerini artırdı, belirlenen rayicin dışına çıkan minibüslere cezai işlem uygulayacak.

Bir ay önce zam yapılmıştı

Diyarbakır Şoförler Odası Başkanlığı tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan zam talebi doğrultusunda şehir içi ulaşıma geçtiğimiz ay zam yapılmıştı. (Tigris Haber)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum