Diyarbakır Valisinin 'aklı Antalya'da' kaldı!

Diyarbakır Valisinin 'aklı Antalya'da' kaldı!
Antalya’dan Diyarakır’a atanan Vali ve Büyükşehir Belediyesi kayyumu Münir Karaloğlu’nun sosyal medya hesabından AK Parti Diyarbakır milletvekillerini takip etmemesi ‘aklı Antalya’da kaldı’ yorumlarına neden oldu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi kayyumu Münir Karaloğlu’nun sosyal medya hesabından AK Parti Antalya Milletvekillerini takip etmesi, Diyarbakır milletvekillerini takip etmemesi polemiğe neden oldu.

‘Yoksa bir husumet mi var’

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’nu etiketleyen bir vatandaş, “Aşağda isimleri yazılı milletvekillerini, Antalya il başkanını ve belediye başkanını takip ettiğiniz halde ilimizin 3 AK parti milletvekilini neden takip etmediğinizi çok merak ettim. Yoksa bir husumet mi var” iddiasında bulundu.

‘Aklı Antalya’da kaldı’ yorumlarına neden oldu

Karaloğlu’nun AK Parti Antalya Milletvekili ile CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i takip ettiği görülürken, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal, Oya Eronat'ı takip etmemesi ‘Aklı Antalya’da  kaldı’ yorumlarına neden oldu.

Vali’nin takip ettiği vekiller

Karaloğlu’nun twitter üzerinden takip ettiği AK Parti Antalya Milletvekilleri şunlar, “Musa Köse, İbrahim Aydın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum