Diyarbakır Yöresel Lezzet fuarına hazırlanıyor

Diyarbakır Yöresel Lezzet fuarına hazırlanıyor
Diyarbakır’da, TÜYAP tarafından 14-18 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan ‘Yöresel Lezzetler’ fuarı öncesi Vali Hasan Basri Güzeloğlu Başkanlığında STK temsilcileri bir araya geldi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 14-18 Kasım 2018 tarihleri arasında TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Gurme 2018 Diyarbakır Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı konulu toplantıya başkanlık etti.

Toplantıda Vali Güzloğlu’nun yanı sıra, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Serdar Kartal, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Sabaz, KOSGEB Müdürü Hasan Solmaz, Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral, Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Cüneyt Ateş, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Vedat Güler, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ve meclis üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu ve meclis üyeleri, Lokantacılar Odası Başkanı Haşim Elkaan, Pastacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Osman Keskin ile TÜYAP yetkilileri bulundu.

Vali Güzeloğlu, 14-18 Kasım 2018 tarihleri arasında, İlimizin tanıtımında katkısı olacak olan Gurme 2018 Diyarbakır Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarının hazırlıklarına ilişkin kurum ve kuruluşların çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toplantı görüş alış verişinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.