Diyarbakır’da 4 olayın şüphelileri yakalandı
TİGRİS HABER - Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kayapınar İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce suçla mücadele, suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; 05.08.2026 tarihinde Kayapınar ve Bağlar ilçelerinde 4 farklı kurşunlama ve yaralama olayına karıştıkları tespit edilen M.Z.K., B.E., S.B. adlı şüpheliler ile suça sürüklenen çocuk K.S.Y. yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Diyarbakır'ın Kayapınar ve Bağlar ilçelerinde kurşunlama ve yaralama olaylarına karışan 4 şüpheli silahlarla birlikte yakalandı. pic.twitter.com/fwOQjtCYn7
— Tigris Haber (@TigrisHaber) August 8, 2026
Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı av tüfeği, 1 adet havalı tabanca, 2 adet şarjör ve 2 adet 9x19 mm çapında fişek ele geçirilmiştir. Şüpheliler ve suça sürüklenen çocuk hakkındaki adli işlemler devam etmektedir" denildi.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.