Diyarbakır'da AK Parti mitingi hazırlığı

Diyarbakır'da AK Parti mitingi hazırlığı
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 27 Mart Perşembe günü Diyarbakır'da gerçekleştireceği miting öncesinde kentte hazırlıklar sürüyor

 

 

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, 60 bini ilk kez oy kullanacak gençlerden oluşan 100 bin vatandaşa mitinge davet mektubu gönderdi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç: "Bu 6'ncı seçimde inanıyorum ki tüm seçimlerin oy rekorunu kırarak bu süreci tamamlamış olacağız. Bu da vatandaşın bizden beklentilerini ne kadar karşıladığımızın göstergesi olacak. O nedenle iyi bir kitleyle başbakanımızı burada karşılayacağız"

 "Sayın başbakanımızın bu miting alanında vereceği en büyük müjde, 'Biz sivil iradeyi Türkiye'de hakim kıldık. Milletin iradesi dışında hiçbir irade tanımıyoruz. Bunu hiç kimse önleyemez, baltalayamaz. Kimse şantaj, tehdit ve montajla bunu engelleyemeyecektir. Bunun devamı için tüm gücümüzü ortaya koyacağız' olacaktır"

DİYARBAKIR  - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mart Perşembe günü İstasyon Meydanında Diyarbakırlılarla buluşacak.Başbakan Erdoğan'ın 30 Mart yerel seçimleri öncesinde halkla bir araya geleceği miting için kentte hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Kürtçe ve Türkçe ve Zazaca afiş, broşürler, yerel gazetelere 3 dilde,  "Çözüm sürecinin mimarı, kardeşliğin teminatı sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da, tüm halkımız davetlidir" yazılı ilan, yerel yayın yapan televizyonlara ve radyolara verilen reklamlarla başbakanın Diyarbakır'a geleceği duyurulurken, mahalle mahalle dolaşan araçlardan yapılan 3 dilde anonslarla vatandaşlar mitinge davet ediliyor.AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, başbakanı karşılamaya hazırlanan kentte yürütülen hazırlıklara ilişkin AA muhabirine, Başbakan Erdoğan'ı Diyarbakır'da ciddi bir kitleyle karşılamaya hazırlandıklarını belirterek, Diyarbakırlıların AK Parti teşkilatlarından önce başbakanın kente geleceğini duymuş gibi bu ziyareti heyecanla beklediklerini söyledi.

100 bin kişiye mektup

Başbakana Diyarbakır'ın iyi bir ev sahipliği yapacaklarına inandıklarını ifade eden Altaç, mitinge ilişkin şöyle dedi:

"Başbakanımızın Diyarbakır'da yapacağı mitingi için yaklaşık 100 bin vatandaşın adresine mektup gönderdik. Bunlardan 60 bini Diyrabakır'da ilk kez oy kullanacak gençler. Bu gençlerimize başbakanımızın imzası ile geçmiş dönemin değerlendirildiği geleceğe ilişkin amaçların anlatıldığı mektup gönderildi. “

Altaç, başbakanın her ziyaretinde müjdeleri olduğunu, bu ziyarette de müjdeleri olacağı kanaatini taşıdıklarını aktararak, "Sayın başbakanımızın bu miting alanında vereceği en büyük müjde, 'Biz sivil iradeyi Türkiye'de hakim kıldık Bundan sonra da devamı için tüm çabamızı göstereceğiz. Milletin iradesi dışında hiçbir irade tanımıyoruz. Biz karar verme söz söyleme yetkisi sadece aziz milletindir. Bunu hiç kimse önleyemez, baltalayamaz. Kimse şantaj, tehdit ve montajla bunu engelleyemeyecektir. Biz bunun için buradayız, bunun devamı için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Yeter ki milletimiz bize yetki versin' olacaktır" diye konuştu.

 

20348.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.