Diyarbakır’da bayram öncesi kiralık araçlar tükendi

Diyarbakır’da bayram öncesi kiralık araçlar tükendi
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi oto kiralama şirketlerinde yoğunluk görüldü. Ellerinde hiç kiralık otomobil kalmadığını ifade eden işletme yetkilileri, "Kiralık araçlara talep fazla olduğu için rezervasyonla müşteri alıyoruz" dedi.

TİGRİS HABER -  Ramazan Bayramı nedeniyle oto kiralama şirketlerinde yoğunluk oldu. Bir otomobil işletme yetkilisi:  "Gurbetçilerin gelmesi ve yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle oto kiralama talebine cevap vermekte güçlük çekiyoruz. Araç kiralama talebinde bulunan vatandaşları rezervasyon sistemi ile kabul edip yaptığımız şartname ile araç teslimini 10 günlük kiralama yapacakları şekilde gerçekleştiriyoruz” dedi.

"Kiralık otomobillerin kaskosuna dikkat"

Araç kiralayacak kişileri merdiven altı ve kiralık otomobil kaskosu olmayan kurumlara karşı uyaran yetkili, "Maalesef her sektörde olduğu gibi oto kiralama sektöründe de merdiven altı tabir edilen 1 dükkan, 2 araba ile kiralama kaskosu yapmadan araç kiralayan kişi ve kurumlar var. Vatandaşlarımız ceplerini ve güvenliklerini düşünüyor ise bu kişi ve kurumlara itibar etmemesi gerekir" diye konuştu. (İHA)

 

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.