Diyarbakır’da berber, kuaför ve güzellik salonları yeniden faaliyete geçti

Diyarbakır’da berber, kuaför ve güzellik salonları yeniden faaliyete geçti
Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları yeniden faaliyetlerine başladı.

Sabah saat 09.00'da dükkanlarını açan berber ve kuaförler, ilk müşterilerini kabul etti. Berber Özgür Kaya, yaptığı açıklamada, 7 haftadan bu yana Berber dükkânının kapalı olduğunu anımsatarak, yeniden açılmasından dolayı çok sevinçliyiz." dedi.

Kaya, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında daha öncesinden müşterilerimin tıraş olacakları müşterilerinin hepsinin malzeme ayrıydı zaten, yüze temas gerektiren işlemlerin yasak olduğunu anımsatarak, bu nedenle sakal tıraşı yapmadıklarını kaydetti.

Orhan Erkol, ise işbaşı yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İş hayatımda 20 yıldan beri verdiğim en uzun araydı" ifadesini kullandı.
Erkol, yönetmelik çerçevesinde gerekli önlemleri aldığını belirterek, müşterilerin de alınan tedbirleri bildiğini ve kuaför salonuna hazırlıklı geldiğini söyledi. Berber Murat Akın, gerekli tedbirleri aldıktan sonra müşterilerini randevu sistemiyle kabul ettiklerini söyledi.

Uzun aradan sonra tekrar işlerine başladıkları için mutlu olduklarını dile getiren Akın, Yeni tedbirler alınıp, müşterilerin ve kendi sağlığımızın korunmasıyla bugünden itibaren çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
Berber Hacı Keskin, uzun bir aradan sonra iş yerlerini açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Bütün hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Saat 09.00 itibarıyla işimize başladık, müşterilerimizi bekliyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.