Diyarbakır’da ‘borç yapılandırma’ toplantısı

Diyarbakır’da ‘borç yapılandırma’ toplantısı
Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Ramazan Yaşar, SGK İl Müdürü Reşat Mertir, Diyarbakır Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Vural bir araya geldi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Ramazan Yaşar, SGK İl Müdürü Reşat Mertir, Diyarbakır Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Vural bir araya geldi,  Vergi ve SGK yapılandırmasına ilişkin ortak toplantı düzenledi. Toplantıda, vergi ve SGK yapılandırmasında son tarihin 31 Ağustos 2021 olduğu hatırlatıldı.

7326 Sayılı Kanun ile yapılan düzenleme ile konusu ile ilgili olarak bir araya gelen Diyarbakır Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Vural, Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Ramazan Yaşar ve Diyarbakır SGK İl Müdürü Reşat Mertir, işletmelerin, hali hazırda birikmiş, vadesi geçmiş veya ihtilaflı olan VERGİ ve SGK borçlarının yapılandırmasında tarihi bir fırsat sunulduğunu, birikmiş yüklü gecikme zamlarının tahsilinden vazgeçilerek, Yİ-ÜFE katsayıları esas alınarak çok makul ve kabul edilebilir seviyelere çekildiğini, borçların defaten ödenmesi halinde çok cüzi faiz ile kurtulabileceklerini ifade ettiler. Öte yandan Vergi ve SGK yapılandırmasında son tarihin 31 Ağustos 2021 olduğu hatırlatıldı.

mertir.jpg

Yaşar ve Mertir daha sonra Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu ve DESOB’a bağlı Oda Başkanlarını ziyaret etti.
Yapılan ziyarette, SGK ve Vergi Borçları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.