Diyarbakır’da CHP’li Başkan görevden alındı

Diyarbakır’da CHP’li Başkan görevden alındı
Geçtiğimiz yıl ataması yapılan CHP’nin Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz ve yönetimi genel merkez kararıyla görevden alındı.

TİGRİS HABER - CHP Genel Merkezi, CHP’nin Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz ve yönetimini görevden aldı. Genel merkezden gönderilen açıklamada, “Merkez Yönetim Kurulu’nun 23 Mayıs 2022 tarihli toplantısında Diyarbakır ili Bağlar İlçe Geçici Kurulu’nun durumu görüşülmüştür. Diyarbakır ili Bağlar İlçe Geçici Kurulu’nun, CHP’nin 25. maddesinin 1. fıkrası uyarınca, gizli oyla ve oy birliğiyle görevden alınmasına, Merkez Yönetim Kurulu’nun 23 Mayıs 2022 tarihli toplantısında karar verilmiştir” denildi.

Takdir genel merkezin

Görevden alınan eski Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz, “CHP’nin ilkelerine, tüzüğüne bağlı bir şekilde siyasi yaşamıma partimin bir neferi olarak devam edeceğim. Takdir genel merkezimizindir. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da partimin başarısı için çalışacağım.” Dedi. .

Öte yandan görevden alınan Yavuz’un yerine önümüzdeki günlerde yeni başkan ve yönetim ataması yapılacağı belirtildi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.