Diyarbakır’da dostluk maçı yapıldı

Diyarbakır’da dostluk maçı yapıldı
Diyarbakırlı Masterler ile Doğu Karadeniz Masterler karmasıyla dostluk maçında bir araya geldi.

TİGRİS HABER - Şenel Özdil Masterler Takımının organizasyonunda Diyarbakır’a gelen Doğu Karadeniz Masterler karması kentte ağırlandı. Maç öncesinde Trabzonspor’un eski futbolcularından Şehmus Suna ve kaleci Murat Yiğiter konuklara forma ve plaket verdi. Güzel görüntülerin yaşandığı müsabaka 35’er dakikalık iki devre halinde oynandı. 4-4 berabere sonuçlanan maçın ardından konuşma yapan organizasyon sorumlusu Şener Özdil, Doğu Karadeniz Masterler karmasını ağırlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

“Futbolun birleştirici gücünü bir kez daha gördük”

Diyarbakır’a gelerek kendilerini mutlu eden Doğu Karadeniz Masterler karmasının tüm fertlerine teşekkür ettiklerini ifade eden Özdil, “Gerçekten güzel bir tabloya şahitlik ettik. Futbolun birleştirici gücünü bir kez daha gördük. Bu güzel tablonun yaşanmasını sağlayan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Bu güzel tablonun devamını getiririz”

Doğu Karadeniz Masterler karması adına söz alan İsmail Kılıç da Diyarbakır’a geldikleri andan itibaren çok güzel bir ilgiyle karşılaştıklarını söyledi. Kılıç, “Diyarbakır’a gelmekten büyük bir mutluluk duyduk. Geldiğimiz andan itibaren kardeşlerimizin samimi ilgisiyle karşılaştık. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan tüm dostlara teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel tablonun devamını getiririz” şeklinde konuştu. (İHA)

 

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.