Diyarbakır’da DTSO, DTB ve DESOB’dan Asena’ya destek

Diyarbakır’da DTSO, DTB ve DESOB’dan Asena’ya destek
Diyarbakır’da, DTSO, DTB ve DESOB Başkanları, 5 ay önce görevinden alınan ardından mahkeme kararıyla görevine iade edilen Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammed Asena’ya destek ziyaretinde bulundu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi görevine yeniden atanan Muhammed Asena’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ne olmuştu?

Diyarbakır’da salgın hastanesi olarak kullanılan Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammed Asena yaklaşık 5 ay önce görevden alınmıştı. Asena, görevden alınması ile durumu mahkemeye taşıdı. Asena, Diyarbakır idare mahkemesine yaptığı 7yürütmenin durdurulması’ talebi reddedilince, davayı Gaziantep İstinaf Mahkemesi’ne taşımış, mahkeme, bir süre önce yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Mahkeme kararının ardından Sağlık Bakanlığının sisteminde Dr. Asena görevine iade edilmişti. (Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.