Diyarbakır’da ekonomi meclisi kuruldu

Diyarbakır’da ekonomi meclisi kuruldu
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’un göreve başlaması ardından yeniden faaliyete başlayan Kent Konseyi, Ekonomi Meclisi’ni kurdu.

TİGRİS HABER - Meclis, 1. Olağan Toplantısını Çand Amed Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi.

ekonomi-meclsisi-1.jpeg

Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Vekili Emine Akın, Kent Konseyi Genel Sekreteri Selvi Tunç, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

ekonomi-mezlisii.jpeg

Kentin ekonomisini geliştirme vurgusu

Açılış konuşmasının ardından Divan Kurulu üyeleri seçildi. Toplantıda konuşan DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Kent Konseyinde sivil toplumun bir arada olmasının önemli olduğuna değindi.

ekonomi-meclsisi-2.jpeg

“Kentin ekonomisini nasıl geliştirebiliriz?”

ekonomi-meclsisi-3.jpeg

sorusunun önemli olduğunu vurgulayan Kaya, sivil toplum örgütlerinin yerel yöneticilerle bir arada olmasını sağlayacak tek alanın Kent Konseyi olduğunu söyledi. (DBB BASIN)

Kaynak:Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.