Diyarbakır’da evde kalan vatandaşlar için konser

Diyarbakır’da evde kalan vatandaşlar için konser
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi ve Kaymakamlığı 10 Mayıs Anneler Günü ve Sokağa Çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara sokak ortasında konser düzenledi.

Yenişehir Belediyesi bando takımı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı ve 10 Mayıs Anneler günü nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlar için konser verdi.

Yenişehir semti Ofis Kütüphanesokak ile Seyrantepe Toplu Konutlarda Kur’an tilaveti ile başlayan etkinlikte ilahiler okundu. Daha sonra Yenişehir Belediyesi Bando ekibince hazırlanan ‘’Yenişehir Evde Kal’’ parçası ile eyvan grubu sahne aldı.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşanan bu zor günlerde vatandaşların evde kalmaları için her türlü çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Murat Beşikci, hem birlik ve beraberliği arttırmak hem de vatandaşlara moral vermek için bu tür etkinlikleri düzenlediklerini belirterek’’ Yenişehir İlçemizde bir fark oluşturarak, Ramazan ayı münasebetiyle iftarın ardından Kur’anı Kerim tilaveti, İlahi ve vatandaşlarımızın çok sevdikleri belediye eyvan grubumuzu ve bando ekibimizi ayaklarına kadar getirme gayesindeyiz. Birlik ve beraberliğimizi arttırarak vatandaşlarımıza moral vermek için bu ve benzeri etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Yeter ki vatandaşlarımız evlerinde huzurlu bir şekilde kalsınlar’’ dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.