Diyarbakır’da Golf sahası yapılıyor

Diyarbakır’da Golf sahası yapılıyor
Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediyesi, prestijli bir spor projesini hayata geçiriyor.

TİGRİS HABER- Bağlar Belediyesi, Bağcılar  Mahallesi’nde devam eden çok amaçlı spor tesisinden sonra prestijli bir spor projesini daha hayata geçiriyor. Havaalanı yolu üzerinde 35 bin metrekarelik alanda kurulacak tesisin içerisinde golf sahasından voleybol ve diğer branşlara kadar bir çok spor sahası yer alacak. Aynı zamanda park ve sosyal donatı alanı olacak şekilde hazırlanan projenin ilçeye çok şey katacağını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”İnşaatı devam eden çok amaçlı spor tesisinden sonra prestijli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Bağlarımızın geleceğine ve gençlerimize çok şey katacak.” dedi.

Golf sorunundan sosyal donatıya kadar

35 bin metrekarelik alanda inşaatı devam eden dev spor tesisinden sonra Bağlar’ın geleceğine yön verecek prestijli bir spor tesisi projesinde daha ilk adım atıldı. Havaalanı yolu güzergahında belediyeye ait arsada yine 35 bin metrekarelik alanda hayata geçirilmeye başlanan projede golf sporunun yanı sıra bir çok spor branşına ait sahalar, idari bölüm, soyunma ve dinlenme alanları, park ve yeşil alan, sosyal donatı bölümleri yer alıyor. Alt yapı çalışmalarına başlanan tesisin kısa zamanda tamamlanarak  vatandaşların hizmetine sunulması amaçlanıyor.

Çok amaçlı proje

Geçmişin ihmalinden kaynaklanan sorunları çözüme kavuştururken, aynı zamanda ilçenin ve kentin geleceğine yön verecek prestijli projeleri hayata geçirmeye de özen gösterdiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ailelere ve gençlere hitap edecek şekilde planlanan bu projenin de bunlardan biri olduğunun altını çizdi. Beyoğlu,”Projede golf sporundan diğer branşlara, park ve yeşil alan ile sosyal donatı bölümlerine kadar her şey var. Çok amaçlı prestijli bir proje. İnsanlarımız burada hem dinlenme, hem de spor yapma imkanı bulacak.  Çalışmalara başladık, hayırlısı ile inşallah kısa zamanda kendi imkanlarımızla tamamlayıp aziz hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bağlar’da hamd olsun artık hizmet ve huzur var.” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.