Diyarbakır’da HDP-STK kanaat önderleri buluşması

Diyarbakır’da HDP-STK kanaat önderleri buluşması
Halkların Demokratik Partisi (HDP), Diyarbakır’da aralarında oda, dernek ve sendika temsilcilerinin de bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir araya gelecek.

TİGRİS HABER - Toplantıda HDP’nin cumhurbaşkanlığı seçimindeki tutumu masaya yatırılacak.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ve parti yöneticilerinin de katılacağı toplantıya yaklaşık 350 STK temsilcisi ve kanaat önderi davet edildi. Toplantıda, HDP’nin sol, sosyalist ve Kürt partileriyle yaptığı ittifaklar, Parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimindeki tutumunun masaya yatırılacağı ve STK temsilcileriyle bu konuda görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi.

Diyarbakır’da bir otelde 20 Eylül’de HDP’nin Sivil Toplum Örgütleri ve Siyasi Partiler ile İlişkiler Komisyonu tarafından düzenlenecek olan buluşma Mithat Sancar’ın açılış konuşmasından sonra basına kapalı devam edecek. Parti çalışmalarında ve politikalarının belirlenmesinde sivil topluma büyük önem veren HDP, özellikle cumhurbaşkanı adayı konusunda sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin görüşlerini alacak. Toplantının katılımın yüksek olması nedeniyle uzun sürmesi beklenirken, bu toplantıların bölge illerinde ve özellikle HDP’nin güçlü olduğu yerlerde devam edeceği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum