Diyarbakır’da hırsızlar cirit atıyor, gündüz ortasında tüp çaldılar

Diyarbakır’da hırsızlar cirit atıyor, gündüz ortasında tüp çaldılar
Diyarbakır'da hırsızlar gündüz ortasında tüp çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Diyarbakır’da tüp satışı yapılan bir dükkan da iş yeri sahibinin servise çıkmasını fırsat bilen kimliği belirsiz iki kişi, 5 dakika içerisinde iki mutfak tüpü çalıp kayıplara karıştı. O anlar ise güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, 8 Aralık günü merkez Kayapınar ilçesi Gaziler semtinde öğlen 13:40’da yaşandı. İş yeri sahibi tüp siparişleri götürmek için karşı binaya gitti. Yaklaşık 5 dakika içerisinde dükkanına geri dönen iş yeri sahibi, 12 kilogramlık iki mutfak tüpünün yerinde olmadığını gördü. Bunun üzerine iş yeri sahibi güvenlik kamerasını incelemeye aldı. İş yeri sahibi dükkan önünde bulunan iki tüpü çalan kişileri kameradan tespit etti. Olayın ardından iş yeri sahibi karakola giderek tüpleri çalan kişilerin yakalanması için şikayette bulundu.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler de ise önce kapşonlu bir kişi tüplere yaklaşıyor ardından tüpü alıp yürümeye başlıyor. Daha sonra ise arkasında bulunan kişi çevreyi kontrol ettikten sonra gelip yerde bulunan diğer 12 kilogramlık tüpü alıp kayıplara karışıyor. Yaşanan hırsızlık anı ise an be an güvenlik kamerasına yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum