Diyarbakır’da infial yaratan olayın detayları netleşti

Diyarbakır’da infial yaratan olayın detayları netleşti
Diyarbakır’da MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp’in tutuklanmasına neden olan ‘cinsel istismar’ olayının ayrıntılarına Tigris Haber ulaştı.

Tigris Özel

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp’in tutuklanmasına neden olan ‘cinsel istismar’ olayının ayrıntılarına Tigris Haber ulaştı. Olayın duyulması üzerine MHP’li Semih Yalçın il başkanın aradı, istifa et” dedi. Kayaalp istifa etmeyince fesih kararı verildi.

MHP Genel Merkezinin radikal bir kararla görevden aldığı ve kapısına kilit vurduğu MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp ‘nitelikli cinsel istismar’ suçundan tutuklanmasının ardından olayın detayları netleşmeye başladı. Kentte en çok konuşulan olayın detaylarına Tigris Haber ulaştı.

İddiaya göre olay şöyle gelişti

İddiaya göre, istismara maruz kalan çocuğun partide çalıştığı, yaşanan olayın ardından mağdur çocuğun durumu ailesine ilettiği ancak ailesinin inanmadığı kaydedildi. Aynı zamanda okula giden mağdur çocuğun durumu rehber öğretmenine anlattığı, öğretmenin durumu aileye bildirmesi ile ailenin harekete geçtiği öğrenildi. Bir süre sonra mağdur çocuğun ailesi Savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

Suçunu kabul etmedi

Öte yandan ‘cinsel istismar’ suçundan tutuklanan eski MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp’in mahkemede suçlamaları kabul etmediği, kendisine komplo kurulduğunu iddia etti.

Semih Yalçın istifa etmesini istedi

Olayın önceden MHP Genel merkezine bildirildiği, daha sonra Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın’ın eski il başkanını arayıp istifa etmesi gerektiğini bildirdi. Kayaalp’in istifa etmeyeceğini iletmesi üzerine genel merkezin fesih kararı aldığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum