Diyarbakır'da kayıp Kübra Ekin cinayet şüphelisi çıktı

Diyarbakır'da kayıp Kübra Ekin cinayet şüphelisi çıktı
Son dakika: Diyarbakır’da günlerdir aranan 22 yaşındaki Kübra Ekin, geçtiğimiz günlerde yakılmış halde cesedi bulunan Mehmet Beraat Kağanarslan cinayetinde şüpheli olarak arandığı ortaya çıktı.

TİGRİS HABER - Bismil'de 5 Kasım'da, İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanı Tatlıçayır Mahallesi Demirhan mezrasında 24 Ekim'de kaybolan M.B.K'nin (29) cesedinin bulunmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Kentte bir süredir kendisinden haber alınamadığı belirtilen 22 yaşındaki Kübra Ekin'in, 7 zanlının tutuklandığı cinayete ilişkin, delilleri kararttığı iddiasıyla arandığı kaydedildi.

Tutuklanan bir şüpheli ile yurt dışına çıkmak için başvuru yaptığı tespit edilen ancak pasaport alamadığı öğrenilen Ekin'in bulunması için güvenlik güçlerinin çalışması sürüyor.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, M.B.K'nin cesedinin arazide bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 7 zanlı tutuklanmış, soruşturma kapsamında 2 zanlıdan birinin 25 Ekim'de yurt dışına çıktığı, diğerinin de 15 Kasım'da silahla öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. (AA)

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum