Diyarbakır’da konuşan Erdoğan’dan aşı açıklaması

Diyarbakır’da konuşan Erdoğan’dan aşı açıklaması
Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aşı oranının düşük olduğu Diyarbakır'da açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Şu anda Diyarbakır'da aşılamadaki bu isteksizliği ne yapıp yapıp gidereceğiz” dedi.

TİGRİS HABER- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Diyarbakır’ın sur İlçesi’ndeki Kurşunlu Camisi’nde kıldı. Erdoğan, namaz sonrası açıklamalarda bulundu.

Konutlar yerel mimariyle inşa ediliyor

Sur’daki çalışmalara değinen Erdoğan, “Bir başka Diyarbakır inşa ediyoruz, çok çok güzelleştirilmiş bir Diyarbakır'ı inşa ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mızın burada önemli bir gayreti var. Bir taraftan Surlar restore ediliyor, diğer taraftan konutlar yerel mimariyle inşa ediliyor. İnşallah kısa sürede yapılar sahiplerine teslim edilecek. Kısa sürede bitirip sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

Aşı kovid olayını bitirir

Aşılama çalışmalarına da değinen Erdoğan, "Türkiye genelinde aşılamada 58 milyonu aştık. Şu anda Diyarbakır'da aşılamadaki bu isteksizliği ne yapıp yapıp gidereceğiz. Ne kadar aşı oranını yükseltirsek buralarda da kovid olayı azalacaktır. Oranda Diyarbakır’da biraz sıkıntılı, bunun aşılacağına inanıyorum. Diyarbakır’ımızda bu oranı süratle yukarı çekmeliyiz.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.