Diyarbakır’da KPSS için nüfus müdürlükleri Pazar günü açık olacak

Diyarbakır’da KPSS için nüfus müdürlükleri Pazar günü açık olacak
Diyarbakır’da 02 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak olan 2022- KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavına (2022- ÖABT) katılacak adaylar için Pazar günü nüfus müdürlükleri açık tutulacak.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada Bağlar, Sur, Kayapınar ve Yenişehir İlçe Nüfus Müdürlükleri 02 Ekim 2022 Pazar günü 07.00 - 14.30 saatleri arasında açık olacağı belirtildi.

Açıklamanın devamında, “02 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak olan 2022- KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavına (2022- ÖABT) katılacak adaylardan nüfus cüzdanı veya Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için "Sınava Giriş Belgesi" ile bir (1) adet biyometrik fotoğrafı yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak "Geçici Kimlik Belgesi" verilmesi hususunda Bağlar, Sur, Kayapınar ve Yenişehir İlçe Nüfus Müdürlükleri 02 Ekim 2022 Pazar günü 07.00 - 14.30 saatleri arasında açık tutulacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı değerli kağıt bedeli tahsilatının; Vergi Dairesi Müdürlüklerince, anlaşmalı bankalar ve https://ivd.gib.gov.tr internet adresi üzerinden yapılamaması halinde, değerli kağıt bedeli tahsilatı yapılmadan sınava katılacak adayların Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı başvurusunun alınması sağlanarak Geçici Kimlik Belgesi düzenlenecektir” ifadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.