Diyarbakır’da MR çektiren kadın bileziğini çaldırdı

Diyarbakır’da MR çektiren kadın bileziğini çaldırdı
Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde MR çektirmek için gittiği hastanenin soyunma kabininde bıraktığı 17.500 liralık bileziği çalınan Nazime Altunsöz, sorumluların bulunması için karakola başvurdu.

Gönül Morkoç

TİGRİS HABER - Olay Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde yaşandı. 8 Nisan’da MR çektirmek için Bismil Devlet Hastanesi’ne giden Nazime Altunsöz, kolundaki 3 adet altın bileziği çantasına koyarak, soyunma kabinine bıraktı. MR bittikten sonra odadan çıkan Altunsöz, 2 bileziğinin çantada olduğunu, birinin olmadığını fark etti. MR bölümünde görevli sağlık personeline durumu anlatan Altunsöz’e iddialara göre görevli, “Ben çantanıza dokunmadım, çantanızda ne olduğunu bilmiyorum, oruçlusun aklın başında değil” dedi.

‘Çantamı içeri almama izin vermedi’

Bileziğini bulamayan Nazime Altunsöz, Bismil Polis Merkezi’ne giderek, görevliden şikâyetçi oldu. Altunsöz, polisteki ifadesinde, ziynet eşyalarını koyduğu çantasını, MR odasına almak istediğini, MR görevlisinin buna izin vermediğini söyledi.

Altunsöz’ün iddiaları şöyle: “Orada bulunan personele çantamı yanıma almak istediğimi söyledim, fakat kendisi ‘ben buradayım, benden başka kimse giremez buraya’ dedi. Ben de ona inanarak çantamı orada bıraktım. Yaklaşık 10 dakika kadar sürdü. İşlemim bittikten sonra sağlık personeli beni yaklaşık 3 dakika içeride bekletti. Ardından ‘çıkabilirsiniz’ dedi. Ben de çantamı alarak koridora çıktım ve çantamı kontrol ettiğimde 3 adet altın bileziği tekrar koluma takmak istediğimde çantamda 2 bilezik olduğunu gördüm ve hemen orada bulunan sağlık personelinin yanına giderek, bir bileziğimin çantamda olmadığını söyledim. Sağlık personeli bana hitaben, ‘ben çantanıza dokunmadım, çantanızda ne olduğunu bilmiyorum. Oruçlusun aklın başında değil’ diye dalga geçtiler. Bileziklerim altın olup her biri 20 gramdır. Yaşanan bu hırsızlık olayından dolayı maddi zararım yaklaşık 17.500 liradır. Çantamdan bileziğimi çalan kişi ve kişilerden davacıyım” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.