Diyarbakır’da patlıcanlar kadınların emeğiyle kurutuldu

Diyarbakır’da patlıcanlar kadınların emeğiyle kurutuldu
Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Kadın Politikaları Müdürlüğü’nün çalışmasıyla oluşturulan bostanda yetişen patlıcanlar kadınlar tarafından kurutmalık haline getirildi. Ürünler Kadın Emeği Buluşması’nda yer alacak.

TİGRİS HABER - Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Kadın Politikaları Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla belediyeye ait Sera ve Fidanlık Sahası’nda oluşturulan bostanda yetişen patlıcanlar toplandı. Eş Başkan Berivan Gülşen Sincar, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve kadınlar tarafından toplanan ürünler kurutmalık haline getirildi.

diyarbakir-kayapinar-belediyesinden-kadin-uretimi-kurutmalik-patlican.jpg

Ürünler ‘Kadın Emeği Buluşması’ etkinliğinde yer alacak

Kurutmalık ürünler belediye tarafından önümüzdeki günlerde parklarda yapılacak ‘Kadın Emeği Buluşması’ etkinliklerinde satışa sunulacak. Satışlardan elde edilen gelir bu çalışmada yer alan kadınların aile ekonomilerine katkı sunacak.

diyarbakir-kayapinar-belediyesinden-kadin-uretimi-kurutmalik-patlican-2.jpg

diyarbakir-kayapinar-belediyesinden-kadin-uretimi-kurutmalik-patlican-3.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.