Diyarbakır'da 3 lise öğrencisi boğularak can verdi

Diyarbakır'da 3 lise öğrencisi boğularak can verdi
Diyarbakır’da, yüzmek için girdikleri Dicle Nehri’nde kaybolan 3 lise öğrencisinin cenazesi, köylülerin çabası ile sudan çıkarıldı.

TİGRİS HABER- Edinilen bilgilere göre, olay sabah saatlerinde Bağıvar Beldesi’nde meydana geldi. Vali Aydın Arslan Lisesi’nde okuyan 4 öğrenci, serinlemek için Bağıvar Beldesi yakınlarından geçen Dicle Nehri’ne girdi. Öğrencilerden 3’ü akıntıya kapılarak kayboldu, biri sudan çıkmayı başardı. Sudan çıkan gencin haber vermesi üzerine olay yerine köylüler geldi. Köylüler AFAD’a haber verdi. Ancak, iddialara göre, AFAD ekipleri olay yerine geç gitti.

Köylüler çıkardı

Dicle Nehri’nde akıntıya kapılarak kaybolan 3 gencin cenazesini köylüler kendi imkanları ile sudan çıkardı. Cenazeler, otopsi için Dicle Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

AFAD: Arkadaşlarımız 40 dakikada olay yerine vardı

Konuyla ilgili Tigris Haber'e konuşan AFAD yetkilileri ise, ihbarın kendilerine bildirilmesi üzerine ekiplerin olay yerine intikal ettiğini söyledi. Yetkili, hazırlıkların tamamlanması ile dalgıç ekibinin 40 dakikalık bir sürede olay yerine geçtiklerini iletti.

(TİGRİS HABER)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum