Diyarbakır’da sıra kavgası kanlı bitti

Diyarbakır’da sıra kavgası kanlı bitti
Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde kooperatif yönetimi ile dolmuşçuluk yapan ailenin bireyleri arasında çıkan sıra kavgasında 1’i ağır, 8 kişi yaralandı. 5 kişinin gözaltına alındı.

TİGRİS HABER - Olay, Hazro ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan ilçe minibüs otogarında meydana geldi. İlçede önceki gün kooperatif yönetimi tarafından bir dolmuş sürücüne sırası geldiği için hareket etmesi ve beklememesini belirtmesi üzerine, dolmuş sürücüsü ise yolcu olmadığını beyan ederek hareket etmeyeceğini aktardı. Bunun üzerine kooperatif yönetimi ile sürücüsü tartışırken, çevredekilerin araya girmesiyle olay büyümeden önlendi.

Yaşanan olayla ilgili olarak ilçenin önde gelenlerinin araya girmesiyle her iki taraf barıştırılırken, dün öğlen saatlerinde kooperatif yönetimi ile yine karşı karşıya gelen bir dolmuş sürücüsü bu kez aile bireylerini toplayıp ilçede bulunan otogara geldi. Burada tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı.

Taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1’i ağır, 8 kişi yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis, kavgaya müdahale edip tarafları ayırdıktan sonra yaralılar, ambulanslarla ilçe devlet hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Durumu ağır bir yaralı, buradaki müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Hastanesi acil servisine sevk edildi.

Yaşanan olay sonrası ilçede güvenlik önlemi alan polis, kavgaya karıştığı tespit edilen 5 kişiyi gözaltına alarak emniyette ifade işlemleri sonrası serbest bırakıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.