Diyarbakır’da su kesintisi: DİSKİ’den uyarı

Diyarbakır’da su kesintisi: DİSKİ’den uyarı
Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İşleri (DİSKİ) Başkanlığı, kent merkezi için kesinti uyarısı yaptı. DİSKİ, Dicle Barajından, içme suyu arıtma tesisine ulaşan ana isale hattında oluşan arızadan dolayı akşam 18. 00’a kadar kesinti olacağını duyurdu.

Norşin Öncel

TiGRİS HABER - DİSKİ Genel Müdürlüğü, kent merkezinde yaşanacak su kesintisine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, arızanın Dicle Barajından, içme suyu arıtma tesisine ulaşan ana isale hattında oluştuğu belirtildi.

Merkezde su kesintisi yapılacak

Açıklamada şöyle denildi, “Diyarbakır kent Merkezine su temin ettiğimiz Dicle Barajından, İçme Suyu Arıtma Tesisine ulaşan Ana İsale Hattımızın 17,5 km.sinde bulunan Q1600 mm. çapındaki çelik borudaki oluşan arızadan ötürü 03.06.2022 tarih gece saat 01.00 da ekiplerimiz tarafından onarıma başlanmıştır. Bu nedenle 03.06.2022 Cuma günü 10:00–18:00 saatleri arasında Diyarbakır Merkezinde su kesintisi yapılması planlanmaktadır. Oluşması muhtemel su kesintisinden vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi adına ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla arıza onarımını en kısa sürede tamamlamak için aralıksız çalışılmaktadır. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları sabır ve anlayıştan ötürü teşekkür ederiz” denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum