Diyarbakır’da yasak aşk cinayeti: 2 ölü

Diyarbakır’da yasak aşk cinayeti: 2 ölü
Diyarbakır merkez Bağlar İlçesinde yasak aşk yaşadıkları iddia edilen biri kadın 2 kişi, kaldıkları evde, kadının kocası tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Sait BAYRAM - Haber

TİGRİS HABER - Diyarbakır merkez Bağlar ilçesindeki bir binanın girişinde, uğradıkları silahlı saldırı sonucu biri kadın 2 kişi, olay yerinde hayatını kaybetti. Silah seslerini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı araştırma ve incelemede, cinayetin namus meselesi yüzünden işlendiğini ortaya çıkardı. Polis, saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen, olaydan sonra kaçan A.M. adlı kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

namus-cinayeti-1.jpeg

Alınan bilgiye göre, olay Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi 214. Sokakta meydana geldi. 1 kadın ve bir erkek binanın girişinde silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu kadın ve erkek, olay yerinde hayatını kaybederken, olay yerine gelen polis inceleme başlattı. İncelemenin ardından kadın ve erkeğin cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

namus-cinayeti-2.jpeg

Eşini ve birlikte yaşadığı adamı öldürdü!

Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'nde meydana gelen cinayetle ilgili inceleme ve araştırma yapan polis, kısa sürede olayı çözdü. İddiaya göre; şüpheli A.M., sabah saatlerinde karısı S.M. (34) ile Mehmet Sadıç’ın (50) birlikte yaşadığı eve gitti. A.M., kapıyı çaldığında karşısına çıkan Mehmet Sadıç ile tartışmaya başladı. Burada A.M., belinden çıkardığı tabancayla kapı önünde önce eşine daha sonra da Mehmet Sadıç’a ateş açtı. Yaralanan söz konusu kişiler, olay yerinde hayatını kaybederken, silah sesini duyan komşular, polisi aradı.

namus-cinayeti-3.jpegPolisin cinayet zanlısı A.M.'yi yakalamak için çalışma başlattığı öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum