YSP, seçim bürosuna silahlı saldırı haberini yalanladı

YSP, seçim bürosuna silahlı saldırı haberini yalanladı
Diyarbakır'da Yeşil Sol Parti kadın seçim irtibat bürosuna silahlı saldırı olayı yalanlandı. Adli bir olay nedeniyle kurşunların isabet ettiği büronun önüne gelen YSP milletvekili adayı Mehmet Emin Aktar saldırı olayını yalanladı.

yspaciklama-tigris.jpeg

TİGRİS HABER - Diyarbakır'da Yeşil Sol Parti kadın seçim irtibat bürosuna silahlı saldırı olayı yalanlandı. İki kişi arasında gerçekleşen adli bir olay nedeniyle kurşunların isabet ettiği büronun önüne gelen YSP milletvekili adayı Mehmet Emin Aktar saldırı olayını yalanladı.

Akşam saatlerinde kimsenin büroda olmadığı saatlerde gerçekleşen saldırıda büroya doğru dört beş el ateş edildiği duyuldu. Bazı mermiler büroya isabet ettiği öğrenildi.

Yeni Yaşam'ın aktardığına göre, saldırının ardından vekil adayları ve partililer büronun önüne gitti.

Yeşil Sol Parti haberi yalanladı

Parti yöneticileriyle birlikte kurşunların isabet ettiği büronun önüne gelen Yeşil Sol Parti Diyarbakır milletvekili adayı Mehmet Emin Aktar, şunları söyledi: “Emniyet incelemelerde bulundu. İl Emniyet Müdürü de buraya geldi. Kamera görüntülerinden de yaptığımız incelemelerde; saldırının büromuza yapılmadığı, adli bir vakanın gerçekleştiği, ateş eden şahsın başka bir nedenle büromuzun dışında ateş ettiği, bu konuda sosyal medyada ve basında yer alan haberlerin gerçek olmadığını paylaşmak istiyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.