Diyarbakır’da Zabıtadan hurda araç denetimi

Diyarbakır’da Zabıtadan hurda araç denetimi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, 3. Sanayi Sitesinde terk edilen ve çevre kirliliğine yol açan hurda araçları Yediemin otoparklarına çekti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, 3. Sanayi Sitesi Yönetiminin talebi ve Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı üzerine site içerisine yol kenarlarında terk edilmiş ve çevre kirliliğine neden olan hurda araçları Yediemin otoparklarına kaldırdı. Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan 3. Sanayi Sitesinde İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte çalışma yürüten zabıta ekipleri, sanayi sitesi esnafına ait araçların kaldırılması için uyarılarda bulundu. Esnaf, yol kenarlarına bıraktıkları hurda araçları kaldırırken, sahipsiz araçları ise zabıta ekipleri çekicilere yükleyerek Yediemin otoparklarına nakletti. Hurda araçların toplanmasıyla birlikte site içerisindeki görüntü ve çevre kirliliği de ortadan kaldırıldı.

3. Sanayi Sitesi yönetimi ve esnaf, hurda araçların otoparklara çekilmesinden dolayı Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.