Diyarbakır’daki bilgievlerinde kayıtlar devam ediyor

Diyarbakır’daki bilgievlerinde kayıtlar devam ediyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, çocukların eğitimine destek vermek amacıyla açılan bilgievlerinde yeni dönem için kayıtlar devam ediyor.

TİGRİS HABER - Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyetlerine devam eden ve önceki dönemlerde birçok öğrenciyi hedefindeki liseye kavuşturan bilgievlerinde 2022-2023 eğitim öğretim yılı için kayıtlar başladı.

Eğitim hizmetlerinin ücretsiz verildiği bilgievlerinde, temel derslerin yanı sıra çocukların sosyal becerilerinin gelişmesi için Halk Oyunları, Akıl-Zeka Oyunları, Görsel Sanatlar, Bilişim, Müzik, Robotik Kodlama, Spor Faaliyetleri, Gez-Gör, Eğlenceli Matematik ve daha birçok branşta etkinlikler yer alıyor.

Kayıt için gerekenler

Diyarbakır’da yer alan Merkez Bilgievi, Selahaddin Eyyubi Bilgievi; kırsal kesimlerde yer alan Bismil Prof. Dr. Aziz Sancar ve Hani Gürbüz Bilgievilerine kayıt yapmak isteyen öğrenciler Eylül ayının sonuna kadar velileri ile beraber eğitim yuvalarına kimlik fotokopisi, öğrenci belgeleri ile gelerek öğrenci formunu doldurup kayıt yaptırabilecek. (Büyükşehir Basın)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.