Diyarbakır’daki ‘damat dehşeti’ olayına ilişkin iki tutuklama

Diyarbakır’daki ‘damat dehşeti’ olayına ilişkin iki tutuklama
Diyarbakır’da bir kişi yanına babasını ve amcasını da alarak boşanma aşamasındaki eşinin babasının evini pompalı silahla basarak dehşet saçtı. 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 2 kişi tutuklandı.

Diyarbakır’da boşanma aşamasındaki eşinin babasının evine düzenlenen 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı saldırıya ilişkin gözaltına alınan zanlılardan 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Fabrika Mahallesi'nde önceki gece boşanma aşamasındaki eşi Nupelda B.'nin babasının evine gittiğini öğrenen M.B., yakınlarını da alarak buraya gitti. Grup ellerinde silahla, dışarı çıkan eşinin babası Cevdet Küntaş ve amcası Mehmet Fesih Küntaş'a silahla saldırdı. Olayda Mehmet Fesih Küntaş hayatını kaybederken Cevdet Küntaş da ağır yaralandı.

Olayın ardından kaçan zanlıların yakalanması için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri operasyon gerçekleştirdi. Kentte farklı adreslere düzenlenen operasyonlarda M.B., M.B. ve M.B. yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri kapsamında adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkan 3 şüpheliden 2'si tutuklanırken biri ise serbest bırakıldı.

Olayla ilgili polis ekiplerinin incelemesi ise devam ediyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.