Diyarbakır’daki Floor Curling Antrenörlük kursu sona erdi

Diyarbakır’daki  Floor Curling Antrenörlük kursu sona erdi
Diyarbakır'da düzenlenen Türkiye Curling Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Floor Curling 1.Kademe Antrenörlük Kursu sona erdi.

Şehmus Kızılaslan - Özel


TİGRİS HABER - Yeni Diyarbakır Stadyum altında faaliyet gösteren Curling salonunda düzenlenen ve 31 Aday Antrenörlerin katılım sağladığı, 1. kademe Floor Curling antrenörlük kursu son buldu.

Kursiyerleri Diyarbakır Stadyumu'nda altında faaliyet giren Curling spor salonunda ziyaret eden Diyarbakır Gençlik spor il müdür Vekili Aydın Çetin ve Spor Şube Müdürü Baki Karabulut sınavları başarıyla kazanan kursiyerlere hayırlı olsun dileklerinde bulununarak, yeni Antrenörük görevlerinde Başarılar dilediler.
*
Curling (Körling) Nedir?

Curling, kar ve buz üzerinde oynanan spor dalıdır. Oyuncular kürekler yardımıyla, küreklenmiş taşları kaymaya teşvik ederler ve düzlemsel bir alan içerisinde hedeflerine doğru itmeye çalışırlar. Oyuncuların amacı, kendi takımlarının taşlarını hedef alanlara daha yakın konumlandırmasıdır.

Curling bir kış sporudur. Geleneksel curling takımları dört oyuncudan oluşurken, sporun karışık çiftler varyasyonu bir kadın ve bir erkek olmak üzere iki oyuncudan oluşan takımlardan oluşmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.