Diyarbakır'daki lüks sitede güvenlik zafiyeti

Diyarbakır'daki lüks sitede güvenlik zafiyeti
Diyarbakır’da hakim, doktor, polis ve iş insanlarının oturduğu lüks sitede hırsızlık yaşandı.

Diyarbakır Kayapınar’da bulunan Karakoç Golden Line sitesi sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 500 ile 750 milyon lirayı bulduğu siteye giren hırsız,  A.T’nin evine girdi. Özel güvenlik personelinin bulunmasına rağmen hırsızların nasıl içeri girdiği araştırılıyor. A.T, site yönetimi ve güvenlik firması hakkında şikayette bulundu.

Olay 2 Ocak tarihinde yaşandı. 6 bloklu siteye giren hırsızlar A Blokta oturan A.T adlı kişinin evine girdi. Camı açarak içeri giren hırsız yaklaşık 40 bin TL para, 7 bin TL değerindeki saat ve değerli tespihleri çalarak kayıplara karıştı. Hırsızın evde başka bir şeye dokunmaması ve almaması hırsızın içerden olma ihtimali üzerinde duruluyor.

A.T, güvenlik firması ve site yönetimi hakkında şikayette bulunacak

Evi soyulan mağdur A.T, “Bizler güvenlik var diye özel eşyalarımızı ve paramızı eve bırakıyoruz. Ancak görünen o ki, lüks sitede otursanız bile evinize hırsız girebiliyor. Ancak güvenlik firması ve site yönetimi gerekli tedbirleri alsaydı bunlar yaşanmazdı. Hırsızın girdiği noktadaki kameralar çalışmıyor, böyle bir şey olabilir mi?. Biz neden güvenliğe ve site yönetimine para veriyoruz, bu tür sıkıntılar yaşanmasın diye. Avukatım aracılığı ile site yönetimi ve güvenlik firması hakkında şikayette bulunacağım” dedi.

Olay sonrası polis ekipleri evde parmak izi incelemesi yaptı. Ancak hırsızın eldiven kullandığı için parmak izinin çıkmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum