Diyarbakır’dan ABD’ye ilk sevkiyat

Diyarbakır’dan ABD’ye ilk sevkiyat
Diyarbakır’da faaliyet gösteren Yeşil Ambalaj Genel müdürü Hasan Yeşil, Ortadoğu ve Avrupa pazarının ardından ABD’ye ilk sevkiyatın yapıldığını söyledi.

TİGRİS HABER - Tekstilden gıdaya, kozmetikten inşaata kadar her sektöre hitap eden Yeşil Ambalaj’ın genç ve deneyimli Genel Müdürü Hasan Yeşil, “Şu ana kadar yaklaşık 15 milyon dolar yatırım yaptık. Özellikle Amerika ve Avrupa pazarında büyümek istiyoruz. Hedefimiz dengeli bir büyüme ve bu büyümeyi sürekli kılmaktır” ifadelerini kullandı.

İlk sevkiyat

Hasan Yeşil, yaptığı paylaşımda ABD’nin New York kentine ilk sevkiyatı gerçekleştirdiklerini duyurdu. Yeşil, “Bir aydır yaşadığımız konteynır sorunu çözülünce nihayet ilk sevkiyatımızı New York’a gerçekleştirdik. Daha önce Amerika Haiti bölgesine sevkiyatımız oluyordu ancak New York’a ilk sevkiyatımız. Ortadoğu ve Avrupa’dan sonra Amerika’da da büyümeye devam edeceğiz” dedi.

ABD’ye açıldı

Diyarbakır’ın tüten bacası olarak bilinen Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Yeşil Ambalaj, pandemiye rağmen üretime ve yatırımlarına devam etti. 200’ü aşkın çalışanıyla aylık 3 bin ton üretim yapan Yeşil Ambalaj’da, standart kutular, teleskopik kutular, slot kesimli kutular, elle kurmalı kalıplı kutular gibi üretimler yapılıyor. Tekstilden gıdaya, kozmetikten inşaata her sektöre hitap eden firma, Irak pazarından sonra Avrupa’ya açıldı, şimdi de ABD’ye de ihracat yapıyor. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum