Diyarbakır’dan İsrail protestosu

Diyarbakır’dan İsrail protestosu
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın'ın çağrısıyla bir araya gelen Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar İsrail’in Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarını protesto etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın'ın çağrısıyla Diyarbakır Sümer Park Camii ve yaşam alanında bir araya gelen sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar işgalci İsrail devletinin Filistin ve Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarını protesto etti.

diyarbakir-filistin-protesto.jpeg

Cuma namazının ardında Filistinli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılan sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar, İsrail aleyhine sloganlar atarak Filistin halkının mücadelesine destek verdi.

Ak Parti İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bazı sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı etkinlikte Diyarbakır İslami Sivil Toplum Kuruluşları adına açıklama yapılarak İsrail'in saldırıları protesto edildi.

diyarbakir-filistin-saldiri-protesto.jpeg

Cuma namazından önce vaaz veren İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ile emekli vaiz Mehmet Said Yaz, İsrail zulmüne karşı İslam dünyasına birlik ve beraberlik mesajı verdi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.