Diyarbakır’ın duvar delen hırsızları

Diyarbakır’ın duvar delen hırsızları
Diyarbakır’da hırsızlar, gece yarısı bir motosiklet tamirci dükkânının duvarını delerek, 10 bin TL değerinde malzeme çaldı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesinde bulunan Kadri Elmas’ın işlettiği motosiklet tamircisi dükkânı, kimliği belirsiz hırsızlar tarafından soyuldu. Dükkâna duvarı delerek giren hırsızlar, çaldıkları yaklaşık 10 bin TL değerindeki malzemeler ile kayıplara karıştı. Sabah dükkânının soyulduğunu fark eden ve durumu emniyete bildiren işletme sahibi Kadri Elmas, yetkililere seslenerek hırsızların yakalanmasını istedi.

40 yılı aşkın motosiklet tamirciliği yapmakta olduğunu belirten Elmas, "Sabah iş yerimi açtım, baktım duvarı delmişler. Hemen emniyet güçlerine haber verdik. Konuyla ilgili güvenlik görevlileri tutanak tutup gereğini yapacaklarını söyleyip gittiler. Hırsızlar, içerisinde matkap, spiral, lokma takımı, boru takımı, şarj ölçme aleti, eldivenin de bulunduğu yaklaşık 10 bin TL değerinde malzememi çalmışlar. Emniyet müdürümüze ve güvenlik güçlerine sesleniyorum, bu hırsızlar bir an önce bulunsun ve hak ettikleri cezayı alsınlar. Caydırıcı cezalar verilmeli yoksa bu hırsızlık olaylarının önüne geçilmiyor” dedi. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.