Diyarbakır'ın ezeli rakibi Bursaspor’un cezası onandı

Diyarbakır'ın ezeli rakibi Bursaspor’un cezası onandı
TFF 2. Lig Beyaz Grup 18. haftasında oynanan Diyarbekirspor ve Bursaspor maçında Yeşil Beyazlı taraftarının yaptığı saha içi olayları nedeniyle verilen 3 puan silme cezasını PFDK tarafından onandı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır temsilcileri Diyarbakırspor, Diyarbekirspor ve Amedspor'a karşı sporcularının ve taraftarlarının yapmış olduğu tavırlarıyla sık sık gündeme gelen Bursaspor'a verilen 3 puan silme cezası resmileşti.

diyarbakir-bursa-rakibi-cezasi-onandi-2.jpeg

TFF Tahkim Kurulu'nun yaptığı değerlendirme sonucuna göre 3 puan silinme cezası onaylanan ve ligde 14 puanı bulunan Bursaspor böylece 11 puana düşürülerek ve ligde son sıraya geriledi..

diyarbakir-bursa-rakibi-cezasi-onandi-1.jpeg

TFF kendi resmi sayfasında yayınladı yazılı açıklamasında Tahkim Kurulu'nun aldığı kararı şu şekilde:

diyarbakir-bursa-rakibi-cezasi-onandi-3.jpeg

"Bursa Spor Kulübü Derneği'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun 30.11.2023 tarihli E.2023/159 - K.2023/3 sayılı kararına itirazı incelendi. Tahkim Kurulu'nun 12.01.2024 tarihli toplantısında incelemeye alınan dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; Kulüp Lisans Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir." (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum