Diyarbakır’ın gözü Mersin’de!

Diyarbakır’ın gözü Mersin’de!
Diyarbakır temsilcisi Amedspor Play Off çeyrek final ilk maçında Tarsus İdman Yurduspor’a konuk oluyor. Kente gözler, Mersin’den gelecek güzel haberde olacak. Takımdaki tek hedef puan yada puanlarla dönerek avantaj sağlamak.

Norşin Öncel

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Amedspor bu akşam ilk sınavına çıkıyor. Dün Mersin’e giden Amedspor kafilesinde hazırlıklar tamamlandı.  Diyarbakır’da ise gözler, bu akşam saat 20.00’da başlayacak olan Tarsus İdman Yurdu maçında olacak.

TRT Kurdi canlı yayınlayacak

Öte yandan Amedspor maçı için Park Ormanda dev bir platform kurulacak. Taraftarlar maçı dev ekrandan takip edecek. Saat 20.00’da başlayacak maçı TRT Kurdi canlı yayınlayacak.

Ligi 2. Sırada tamamlamıştı

Amedspor geçtiğimiz hafta lider Pendikspor ile 0-0 berabere kalarak ligi 2. sırada tamamlamıştı. Bu skorla Amedspor’un Play Off’taki rakibi Tarsus İdman Yurduspor oldu. Amedspor, ilk maçını bu akşam deplasmanda oynayacak.

İlk maç bu akşam Mersin’de

Play-Off'ta çeyrek final maçları 12 ve 16 Mayıs'ta, yarı final 20 ve 24 Mayıs'ta, final ise 29 Mayıs'ta oynanacak. Amedspor, Play-Off çeyrek finalinde Tarsus İdman Yurdu ile eşleşti.

Bu eşleşmenin galibi, Karacabey Belediyespor - Isparta 32Spor eşleşmesinin galibi ile yarı finalde karşılaşacak. Çeyrek final ve yarı final aşamaları çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak. Yarı final aşaması sonunda Beyaz Grup ve Kırmızı Grup birincileri finale kalacak. TFF'nin daha sonra ilan edeceği tarafsız sahada oynanacak final maçının kazanan takım adını TFF 1.Lig'e yazdıracak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.