Diyarbakır’ın gururu olan gençlerden Vali Karaloğlu’na ziyaret

Diyarbakır’ın gururu olan gençlerden Vali Karaloğlu’na ziyaret
Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, dünyanın en köklü Üniversitesine tam burslu kabul edilen Nehir Toklu, Dicle Ezgi Ekinci ve Seyit Metun Barut ile bir araya geldi.

TİGRİS HABER- Diyarbakır Hevsel Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinden Nehir Toklu, Dicle Ezgi Ekinci ve Seyit Metin Barut, dünyanın en iyi üniversitelerinden Harvard ve Brown’dan tam burslu kabul almıştılar. Kentin konuştuğu 3 başarılı öğrenci bugün Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'ın yanı sıra okul yöneticileri de katıldı. 

Başarılar çocuklar

Sosyal medya hesabından gençlerin ziyaretini paylaşan Vali Karaloğlu, “Diyarbakır'dan Amerika'ya uzanan yolculuk. Harvard ve Brown Üniversitelerini tam burslu kazanan Nehir Toklu, Dicle Ezgi Ekinci ve Seyit Metin Barut’u gönülden kutluyorum. Bu gidiş, ülkemiz ve Diyarbakır’ımız adına daha güzel dönüşlerin başlangıcı olsun. Başarılar çocuklar” ifadelerini kullandı.

Tam burslu kabul edildiler

Siyaset ve ekonomi dünyasının en önemli isimlerini mezun eden Amerika’nın köklü iki üniversitesi Diyarbakır’dan 3 öğrenciyi tam burslu olarak kabul edilmiştiler. Üç genç Diyarbakır’da başlayan hikayelerine, şimdi dünyanın en iyi üniversitelerinde devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.