Diyarbakır'ın İnter'inden iki şampiyonluk

Diyarbakır'ın İnter'inden iki şampiyonluk
İtalyan devi İnter'den esinlenerek Diyarbakır'da kurulan Diyarbakır İnter Akademi, başarılarına yenilerini ekledi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır İnter Akademi Futbol Kulübü, kuruluşunun ilk iki yılında yaptığı hamlelerle futbolcu fabrikası haline geldi. İnter'in alt yapı hocaları ve uzman eğitmenlerin zaman zaman İtalya'dan gelerek çalışmalarını incelediği Diyarbakır ekibi, Bingöl'de düzenlenen şampiyonada iki yaş kategorisinde bölge şampiyonluğuna ulaştı.

İki kategoride bölge şampiyonu oldu

Diyarbakır İnter Akademi Futbol Kulübü, Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen ve bölgeden bir çok takımın katıldığı şampiyonada iki yaş kategorisinde de yenilgi almadan bölge şampiyonluğuna uzandı.

2010 ve 2012 doğumlu genç futbolcuların katıldığı U12 ve U10 kategorilerinde 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Diyarbakır temsilcisi, çifte şampiyonlukla döndü.

İtalya'nın dünya devi kulübü İnter'in isim hakkını alarak iki yıl önce Diyarbakır'da faaliyetlere başlayan İnter Akademi'nin yönetici ve teknik heyeti, elde edilen çifte şampiyonluk nedeniyle genç futbolcuları tebrik etti. Genç oyuncular, elde ettikleri başarıları final maçlarından sonra sevinç gösterilerinde bulunarak kutladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.