Diyarbakır’ın örnek esnaf başkanı

Diyarbakır’ın örnek esnaf başkanı
Diyarbakır’da Sakarya Caddesi Esnafları Derneği seçiminde, caddenin tek kadın esnafı Emel Örnek yeniden başkan seçildi.

Diyarbakır’ın en işlek caddelerinde biri olan Sakarya Caddesi esnafları dernek seçimini yaptı. Caddenin tek kadın esnafı ve önceki dönem dernek başkanı olan Emel Örnek yeniden başkan seçildi.

sakarya-caddesi-esnaf.jpg

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan Sakarya Caddesi (Sağlık Ocağı) esnafları dernek seçimi yapıldı.  Sakarya Caddesi Esnaf Derneği’nin (SACED) 2’nci Olağan Genel Kurulu toplandı. 300 ‘e yakın üyesi olan derneğin seçiminde 280 kişi oy kullandı. SACED’in mevcut dernek Başkanı Emel Örnek, 280 oyun 202’sini alarak yeniden başkan seçildi.

sakarya-caddesi.jpg

500 esnaf içinde tek kadın esnaf

Sakarya Caddesinde yaklaşık 500 esnaf içinde tek kadın esnaf olan Emel Örnek, güven sağlayarak yeniden dernek başkanı seçildi. Örnek, seçim sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çarşımızda beş yüz esnaftan tek kadın esnaf olmak belki bizi üzüyor ama kadın olarak yılardır yürüttüğümüz çalışmayla büyük sorunları çözmek ve zor olanı başarmak bizi gururlandırıyor. Tüm esnafımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

‘Sakarya Caddesi açık AVM olacak’

Örnek, güçlü bir yönetim kadrosu oluşturduklarını belirterek, Sakarya Caddesi’ndeki sağlıklaştırma çalışmalarıyla ilgili ise şunları söyledi: “Caddenin güvenliği için özel güvenlik başvurularımız yaptık. Kamera sistemi için çalışmalar sürüyor. Bankalarla görüştük ve banka ATM’leri için yerler belirliyoruz. Caddede sağlıklı bir alışveriş ortamı için tüm çalışmalar yürütülüyor. Sakarya Caddesi açık bir AVM haline gelecek.”(Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.