Diyarbakır’ın yeni Valisi ilk ziyaretini Hz. Süleyman’a yaptı

Diyarbakır’ın yeni Valisi ilk ziyaretini Hz. Süleyman’a yaptı
Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu önce İçkale’de bulunan Hazreti Süleyman Camisini ardından Gazi Caddesi esnafıyla bir araya gelip sohbet etti.  Vatandaşlar Vali Karaloğlu’na yoğun ilgi gösterdi.

10 Haziran tarihli Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valisi olarak atanan Münir Karaloğlu görevine fiilen başladı. Havalimanında kendisini karşılayanlarla birlikte Diyarbakır Valiliğine gelen Vali Karaloğlu, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Buradaki açıklamanın ardından Vali Karaloğlu tarihi Sur İlçesi’nde bulunan Hazreti Süleyman Camisini ziyaret etti. Burada bulunan sahabe kabirlerini ziyaret edip dua eden Vali Karaloğlu daha sonra LGS sınavı için çocuklarıyla camiye gelen ailelerle fotoğraf çektirdi. Vali Karaloğlu, ardından Gazi Caddesi’ne geçerek esnafla çay içti, sohbet etti.

ea5ih0kxqaekoni.jpg

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karaloğlu, “Göreve başladığım ilk günde Diyarbakırlı hemşehrilerim sıcaklığını, misafirperverliğini hemen gösterdi. Gazi Caddemizde vatandaşımızla hasbıhal ettik” ifadelerini kullandı.

Karaloğlu ikinci mesajında ise, “Hz. Süleyman Camii. Peygamberimizin sahabelerine komşu olmak ne büyük nimet. Ziyaretimiz sırasında, haftasonu yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı için fiili dualarından sonra kavli duada bulunan gençlerimize başarı diledik. Gençlerimize şimdiden zihin açıklığı diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.